Kerstmis & Speciale Momenten - blog

Wat betekent kerst voor jou? In het algemeen komen mensen samen om momenten met elkaar te delen. Mijn kerstherinneringen zijn gecreeerd in Florida. Hoewel dit onwaarschijnlijk overkomt vanwege de tropische mix met kerst, is het niet heel verschillend: we creeren magische momenten met die mensen die ons dierbaar zijn. 

 

Mijn kerstcollectie is gemaakt met de gedachte dat we speciale momenten met elkaar willen delen: unieke sieraden, met liefde gemaakt. Ik heb de prachtigste edelstenen geselecteerd hiervoor. In tegenstelling tot diamanten is geen algemeen geaccepteerde classificatie voor edelstenen. Ik heb geleerd dat edelstenen - ook halfedelstenen genoemd worden beoordeeld op de zeldzaamheid van hun kenmerken. Dat zegt dus niets over de duurzaamheid, schoonheid of dat ze tegemoet komen aan jouw behoeften, teint of persoonlijkheid. Kortom, als je een edelsteen kiest, kijk dan naar die stenen die het beste bij jou passen! 

 

Veel plezier met de kerstshopping!

Yasmy

Write a comment

Comments: 0