Op ontdekking! - blog

Achteraf gezien, realiseer ik het geluk dat ik heb gehad met mijn ontdekkingsreizen in verre landen die geen duidelijke landsgrenzen hadden op de kaart. Deze nieuwe gebieden hebben een enorme invloed gehad op mijn kijk op de wereld, die zowel prachtig als gevaarlijk kan zijn. Hoewel ik als geen ander ook volop geniet van stedentrips en goed geplande gezinsvakanties,  heb ik mijn eigen bucketlist van nog te ontdekken gebieden met onder meer Alaska, Patagonia en Japan.

 

Lederen armbanden zijn mijn nieuwe, creatieve ontdekking, de materialen zien er natuurlijk uit, zijn zeer sterk en duurzaam en voelen geweldig aan. Het juiste slot vinden is een uitdaging in zichzelf,  zo vind ik RVS robuuster en mechanisch soepeler dan bijvoorbeeld echt zilver. Alleen hoge kwaliteitsleer dat comfortabel zit met de beste en mooiste kleuren hebben mijn test doorstaan.

 

Veel plezier met het ontdekken van jouw favoriet!

 

Yasmy

Write a comment

Comments: 0